top of page
ARE YOU READY.png

TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

A 8 fő feletti foglalásokat csoportként kezeljük, amely esetben minimum két fogásos fogyasztás (előétel/leves, valamint választott főétel), illetve a rendelés előzetes leadása kötelező.
 

Az adott szerviz ültetési rendjét gondos tervezés előzi meg, amin érkezéskor már nem tudunk változtatni, ebből kifolyólag kérjük, hogy minden létszámváltozással kapcsolatban tájékoztassatok minket e-mail-en. Amennyiben kevesebben lesztek mint az eredeti foglalás, és erről nem kapunk előzetes tájékoztatást 2 órával korábban, úgy minden hiányzó ember után 5 000 Ft / fős fogyasztást vagyunk kénytelenek felszámolni.

Éttermünk kutyabarát. Fizetés bankkártyával, készpénzzel, vagy OTP és K&H által kibocsátott SZÉP kártyával lehetséges.

 

Négy fő felett a számlát nem áll módunkban bontani.

Éttermünk befogadóképessége nagyon korlátozott, viszont szerencsére igen nagy érdeklődés övez minket - ebből kifolyólag körülbelül két órás ebéd/vacsora élménnyel számoljatok, hogy másoknak is juthasson belőle.

A gyerekekkel érkező vendégeinknek elsősorban az ebédidőre való foglalást javasoljuk, de kérünk titeket vegyétek figyelembe, hogy csak az étlapon lévő ételekből tudtok választani, nincs külön gyerekmenünk, valamint sajnos a hely szűke miatt pelenkázó, valamint babakocsi tárolására alkalmas hely sem áll rendelkezésre.

Hozott tortát csak 1 990 Ft / fő térítés ellenében tudunk befogadni.

Áraink forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák. A feltüntetett árakra 10% szervízdíjat számolunk. Mindemellett pedig bármilyen észrevételetek van, mindenképpen jelezzétek felénk, örülünk a konstruktív kritikának! 

Amennyiben bármely alapanyaggal/összetevővel szemben allergia vagy érzékenység áll fenn, arra kérünk, hogy asztalfoglalásnál, illetve rendelésnél is jelezzétek felénk. Az allergiák/érzékenységek nagy részét figyelembe tudjuk venni, de bizonyos alapanyag nem minden esetben mellőzhető.

 

Érzékenységet leszámítva sajnos az ételeken változtatni nem tudunk. Kérünk titeket, hogy legyetek nyitottak és adjatok egy esélyt azoknak az alapanyagoknak is, amelyekkel esetleg korábban rossz tapasztalataitok voltak.

 

Vegetáriánus és vegán fogást az aktuális napi alapanyagaink szerint tudunk készíteni.


Esküvővel, privát céges, vagy családi rendezvénnyel, nyitvatartási időn kívüli igénnyel kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@iszkor.com e-mail címen.

Neutral Brown Simple Torn Paper News Announcement Instagram Post.png
bottom of page