top of page
ARE YOU READY.png

TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Fizetés bankkártyával, vagy készpénzzel lehetséges, SZÉP kártyával jelenleg sajnos nem.

 

Az adott szerviz ültetési rendjét gondos tervezés előzi meg, amin érkezéskor már nem tudunk változtatni, ebből kifolyólag kérjük, hogy minden létszámváltozással kapcsolatban tájékoztassatok minket e-mail-en. Amennyiben kevesebben lesztek mint az eredeti foglalás, és erről nem kapunk előzetes tájékoztatást 24 órával korábban, úgy minden hiányzó ember után 15 000 Ft / fős fogyasztást vagyunk kénytelenek felszámolni.

Szívesen látjuk házi kedvenceiteket is!

Négy fő feletti foglalás esetén kérünk titeket, hogy a számlát egyben rendezzétek, ha módotok van rá.

Éttermünk befogadóképessége nagyon korlátozott, viszont szerencsére igen nagy érdeklődés övez minket - ebből kifolyólag körülbelül két órás ebéd/vacsora élménnyel számoljatok, hogy másoknak is juthasson belőle.

A gyerekekkel érkező vendégeinknek elsősorban az ebédidőre való foglalást javasoljuk, de kérünk titeket vegyétek figyelembe, hogy csak az étlapon lévő ételekből tudtok választani, nincs külön gyerekmenünk, valamint sajnos a hely szűke miatt pelenkázó, valamint babakocsi tárolására alkalmas hely sem áll rendelkezésre.

Hozott tortát sajnos csak 1 990 Ft / fő térítés ellenében tudunk befogadni.

Áraink forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák. A feltüntetett árakra 10% szervízdíjat számolunk. Mindemellett pedig bármilyen észrevételetek van, mindenképpen jelezzétek felénk, örülünk a konstruktív kritikának! 

Amennyiben bármely alapanyaggal/összetevővel szemben allergia vagy érzékenység áll fenn, arra kérünk, hogy asztalfoglalásnál, illetve rendelésnél is jelezzétek felénk. Az allergiák/érzékenységek nagy részét figyelembe tudjuk venni, de bizonyos alapanyag nem minden esetben mellőzhető.

 

Érzékenységet leszámítva sajnos az ételeken változtatni nem tudunk. Kérünk titeket, hogy legyetek nyitottak és adjatok egy esélyt azoknak az alapanyagoknak is, amelyekkel esetleg korábban rossz tapasztalataitok voltak.

 

Vegetáriánus és vegán fogást az aktuális napi alapanyagaink szerint tudunk készíteni.

Jó idő esetén a szerviz a kinti teraszon zajlik.

A nyolc fő fölötti asztaltársaságokat csoportként kezeljük, arra kérünk titeket, hogy ebben az esetben vegyétek fel velünk a kapcsolatot a hello@iszkor.com e-mail címen.

Neutral Brown Simple Torn Paper News Announcement Instagram Post.png
bottom of page