top of page

Legyél akár egyedül, párban vagy csoporttal, foglalásod gyorsan és egyszerűen intézheted oldalunkról. Válassz létszámot, napot és időpontot, adj hozzá egyéni megjegyzést (étel allergia/intolerancia, egyéni kérés) és mi rövid időn belül igyekszünk foglalásod megerősíteni.

Éttermünk szerdán és csütörtökön 18:00-21:00 óra között, péntektől vasárnapig pedig 12:00-16:00, valamint 18:00-21:00 óra között tart nyitva (konyhazárás 15:00 és 20:00 órakor).

 

Éttermünk 16:00 és 18:00 között technikai szünetet tart, ilyenkor étel rendelést nem áll módunkban felvenni.

Fagylaltos sarkunk péntektől vasárnapig 12:00-20:30 között vár benneteket.​

TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Éttermünk kutyabarát. Fizetés bankkártyával, készpénzzel, vagy OTP és K&H által kibocsátott SZÉP kártyával lehetséges.

A nyári időszakban, kizárólag teraszunk üzemel. Rossz idő, illetve hőségriadó esetén a belső terünkben várjuk vendégeinket.


Az asztalokat 2 órás időintervallumra tudjuk biztosítani, télen a belső vendégtérben, nyáron pedig amennyiben az időjárás engedi a kinti teraszunkon.

Kérjük, a megjegyzés rovatba jelezd, ha a megadott időintervallum nem megfelelő, ha ételallergiád, illetve bármilyen különleges igényed van. 

8 fő feletti foglalás esetén kérjük, Küldj e-mailt a hello@iszkor.com e-mail címre, csoportként kezeljük, amely esetben minimum két fogásos fogyasztás (előétel/leves, valamint választott főétel), illetve a rendelés előzetes leadása kötelező.

KAPCSOLAT

Neutral Brown Simple Torn Paper News Announcement Instagram Post.png
ARE YOU READY.png

hello@iszkor.com

06 30 085 8288

bottom of page