top of page
ARE YOU READY.png

SZÁLLÁSOK A FALUBAN

Mályinka számtalan kedves kis vendégházat rejt, akikkel kivétel nélkül jó viszonyt ápolunk, így minden vendégünknek jó szívvel ajánljuk, hogy bátran érkezzenek több napra, töltsenek el a hegy lábánál egy vagy két éjszakát, így pedig legalább abból sem lesz gond, ki vállalja a sofőrfeladatot hazafelé.

Nemrég pedig egy különleges összefogás is született annak érdekében, hogy minél több erre járó kalandornak mutathassuk meg a környéket, így szerdán és csütörtökön az Iszkor, valamint a falu szállásai is kedvezményes ajánlatokkal várják az érdeklődőket. A kedvezményekről lentebb találtok bővebb információt, külön-külön mindegyik vendégház vonatkozásában.
 

Akik pedig a szerdai vagy csütörtöki napokon náluk töltik az éjszakát, nálunk is automatikusan jogosultak lesznek 10% kedvezményre a vacsora árából, valamint meghívjuk őket egy pohár welcome italra, amit a szálláson kapott kupon segítségével tudtok igénybe venni.

Neutral Brown Simple Torn Paper News Announcement Instagram Post.png

BÜKK VENDÉGHÁZ

Elérhető kedvezmény: 4 főtől egy napra is foglalható, szerdán és csütörtökön 10% kedvezménnyel
Cím: 3645 Mályinka, Lillafüredi utca 46.

Maximum férőhely: 9 fő (2 ágyas mini apartmannal együtt)

Elérhetőség: kulcsem@gmail.com // 06/30-487-1681
SZÉP kártya elfogadás: igen

Állatbarát: nem
Képekért kattints ide

 

Leírás: 

A szálláshely 2018-ban lett felújítva, egy 4-ágyas és egy 3-ágyas szobával rendelkezik. Mindkét szobához saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik, valamint egy közös, jól felszerelt, tágas konyha étkezővel. Az udvaron zárt parkolási lehetőséget tudunk biztosítani mind a motorral mind az autóval érkező vendégeink számára, ugyanakkor bőven van hely különböző labdajátékokhoz, vagy szabadtéri eseményekhez, sütéshez, főzéshez. Utóbbiakhoz eszközt és tűzifát is tudunk biztosítani. Ezenfelül a kertben található egy nagy alapterületű filagória is, ahol az időjárástól függetlenül lehet pingpongozással elütni az időt. 

PAPRÉTE VENDÉGHÁZ

Elérhető kedvezmény: egy napra is foglalható, szerdán és csütörtökön 10% kedvezménnyel
Cím: 3645 Mályinka, Munkácsy Mihály utca 3.

Maximum férőhely: 6 fő

Elérhetőség: 06/30-9152-162 /// papretevendeghaz@gmail.com
SZÉP kártya elfogadás: igen

Állatbarát: nem
Képekért kattints ide

 

Leírás: 

A vendégház egy csendes mellékutcában található, a buszmegállótól és a főutcától kb. 150 méterre. A kétszobás, összkomfortos házban maximum hat vendéget tudunk fogadni. A szobákban színes TV található, a konyha teljesen felszerelt. A zárt, füves udvaron az autók parkolása megoldott, szalonnasütő és bográcsozó hely áll vendégeink rendelkezésére.

CSOBOGÓS VENDÉGHÁZ

Elérhető kedvezmény: egy napra is foglalható, szerdán és csütörtökön 20 000 Ft / éj a teljes ház
Cím: 3645 Mályinka, 

Maximum férőhely: 6 fő

Elérhetőség: 06/30-567-2802 /// laszlom8@gmail.com
SZÉP kártya elfogadás: nem

Állatbarát: nem

Képekért kattints ide
 

Leírás:

Mályinka egy csodálatos környezetben helyezkedik el, a Bükk lábánál, a Kéktúra útvonal mentén. A vendégház az ösvény mellett helyezkedik el. Pisztrángos tó csobogását lehet hallani, amitől a túrázó ellazulhat. A ház jól felszerelt, modern, de viseli a ház 100éves múltja jegyeit is.

BORÓKÁSVÖLGY VENDÉGHÁZ

Elérhető kedvezmény: egy napra is foglalható de csak szerdán (6 főig 12 000 Ft / fő, felette 90 000 Ft / éj
Cím: 3645 Mályinka, Bányász utca 4.

Maximum férőhely: 18 fő

Elérhetőség: 06/30-3206-727 // borokasvolgy@gmail.com
SZÉP kártya elfogadás:

Állatbarát: igen

Képekért kattint ide
 

Leírás: 

A Borókásvölgy Vendégház főként nagyobb csoportok és családok pihenésére és kikapcsolódására lett kialakítva, összesen 18 fő elszállásolására alkalmas. A vendégház 7 kényelmes, összkomfortos, fürdőszobás szobával, teljesen felszerelt konyhával, társalgó / étkezővel és egy külön kialakított szauna-házzal várja a vendégeit. Az udvaron egy hatalmas fedett Pajta biztosítja a kültéri programokhoz a hangulatot. Az épületegyüttes kiválóan alkalmas akár mozgással járó, akár oktatási jellegű csoportfoglalkozásokra, továbbá indoor tréningekre.

MÁLNA MAJOR

Elérhető kedvezmény: szerdán és csütörtökön egy éjszakára is foglalható a ház
Cím: 3645 Mályinka, Bányász utca 17.

Maximum férőhely: 8 fő

Elérhetőség:  06/30-27-32-132 // malnamajor.malyinka@gmail.com
SZÉP kártya elfogadás: igen (OTP, MBH, K&H)

Állatbarát: igen (ingyen, felár és méretkorlát nélkül)

Képekért kattint ide
 

Leírás: 

A Málna Major egy ház a falu szélén, a dombtetőn. Egyik oldalon a tág horizont szelíd lankái, ahol csend, nyugalom és béke honol, a másik oldalról a Bükk hegyei, erdei néznek vissza rád. Tökéletes pihenést nyújt családoknak és baráti társaságoknak idilli falusi környezetben. A házhoz tágas kert tartozik, benne autentikus fűthető dézsafürdővel és épített bográcsozóval, a kerítésen kívül további közel 1000 m2 saját füves terület vár arra, hogy birtokba vedd. Az estéket töltheted a szabadban, vagy hidegebb napokon a nappaliban, a kandallóban ropogó tűz mellett. Nappali, három hálószoba és jól felszerelt konyha szolgálja kényelmedet, mindemellett van Wifi, bluetooth hangszóró és Netflix, ha mégsem bírnád civilizáció nélkül.

 

bottom of page