top of page

CÉGES FORGLALÁS

Nyitva tartásunk óta több céges rendezvénynek is helyszínt adtunk mát - kicsik vagyunk ugyan, de igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat. Ajánlatkérés előtt kérlek olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, hogy lásd, megfelelő helyszín vagyunk-e a következő csapatépítőhöz, céges karácsonyhoz.

Éttermünkben hideg időben egyszerre maximum 28 főt tudunk leültetni, a belső tér elrendezése miatt viszont egy nagy asztal helyett több, kisebb asztalra szétbontva a csapatot. Nyári időszakban a teraszon tudtok helyet foglalni, ebben az esetben akár 50 főt is le tudunk ültetni.

A menüt egy szűkített, előzetesen kiküldött á la carte étlapról tudjátok kiválasztani, amit az előkészület miatt előre leadni szükséges. Ételérzékenységeket, allergiákat, vegetáriánus és vegán étrendet, amennyiben előre jelzitek, tudunk kezelni. A menü minden esetben 3 fogásos, amiből az egyik fogás kötelezően főétel. 

Az italokat szabadon tudjátok kiválasztani az étterem itallapjáról, viszont 5 000 Ft / fő értékben italcsomagot is felszámítunk, ami korlátlan szűrt víz, tea, kávé és házi szörp fogyasztást tartalmaz.

Neutral Brown Simple Torn Paper News Announcement Instagram Post.png
ARE YOU READY.png
bottom of page