top of page

NAGYOBB CSOPORTOS RENDEZVÉNYEK

Nyitva tartásunk óta több céges rendezvénynek is helyszínt adtunk mát - kicsik vagyunk ugyan, de igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat. Ajánlatkérés előtt kérlek olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, hogy lásd, megfelelő helyszín vagyunk-e a következő csapatépítőhöz, céges karácsonyhoz.

Éttermünkben hideg időben egyszerre maximum 28 főt tudunk leültetni, a belső tér elrendezése miatt viszont egy nagy asztal helyett több, kisebb asztalra szétbontva a csapatot. Nyári időszakban a teraszon tudtok helyet foglalni, ebben az esetben akár 50 főt is le tudunk ültetni.

 

12 főtől 24 főig privát rendezvénykén kezeljük a beérkezett foglalást, ebben az esetben az egész étterem a tiétek, így a látogatásotok abszolút zárt körben zajlik. Emiatt viszont egy jelképes terembérleti díjat is felszámolunk, hiszen az adott szerviz során rajtatok kívül másik vendéget nem fogadunk. A terembérleti díjat előlegként kérjük rendezni a foglalás véglegesítéshez, ami semmilyen esetben sem visszatérítendő.

 

A bérleti díjak a következőképp alakulnak: 

  • 12-18 fő között: bruttó 300 000 Ft

  • 18-24 fő között: bruttó 200 000 Ft

  • 24 fő felett a bérleti díjat elengedjük

A menüt egy szűkített, előzetesen kiküldött á la carte étlapról tudjátok kiválasztani, amit az előkészület miatt előre leadni szükséges. Ételérzékenységeket, allergiákat, vegetáriánus és vegán étrendet, amennyiben előre jelzitek, tudunk kezelni. A menü minden esetben 3 fogásos, amiből az egyik fogás kötelezően főétel. 

Az italokat szabadon tudjátok kiválasztani az étterem itallapjáról, viszont 5 000 Ft / fő értékben italcsomagot is felszámítunk, ami korlátlan szűrt víz, tea, kávé és házi szörp fogyasztást tartalmaz.

A számlát nem tudjuk több felé bontani, és a foglaláskor leadott létszámhoz képest hiányzó emberek után minden esetben 15 000 Ft / fő átlagos fogyasztási árat számolunk fel.

Neutral Brown Simple Torn Paper News Announcement Instagram Post.png
ARE YOU READY.png
bottom of page